Kadın Lazer Epilasyon Fiyatları
İstenmeyen tüylerden kurtulmak için kullanılan ve günümüzde en ideal yöntemlerden birisi olan lazer epilasyon, lazer ışınları ile vücutta bulunan istenmeyen tüylerin, kökten itibaren yok edilmesi işlemidir. Teknolojik ve tıbbi bir işlem sayılabileceği için, kadın lazer epilasyon fiyatları normal klasik yöntemlerin maliyetine göre biraz daha fazladır. Ancak bu maliyete nazaran, kalıcılık süresi çok daha uzun olmakta ve doğal olarak daha az zahmet vermektedir.
Kadın Lazer Epilasyon Fiyatları
Öncelikle kadın lazer epilasyon fiyatları hakkında bilgi vermeden, bu fiyatların uygulamayı yapan yerlere göre değişiklik gösterebileceği bilgisini vermek gerekir. Aşağıda verilen kadın lazer epilasyon fiyatları, sadece genel bir ortalama olarak verilmiştir.
Kadın Lazer Epilasyon Fiyatları (6 Seans için)
Koltukaltı 220 TL
Genital Bölge 575 TL
Koltukaltı, Genital Bölge ve Yarım Alt Bacak 2120 TL
Yarım Alt Bacaklar 1325 TL
Tüm bacaklar 2210 TL
Yüz tamamı 900 TL
Çene bölgesi 290 TL
Bıyık bölgesi 290 TL
Lazer Epilasyonla Alınan Tüyler Yeniden Çıkar mı?
Lazer epilasyonu ilk kez yaptırmayı düşünenlerin ve henüz yaptıranların merak ettikleri sorulardan birisi, epilasyondan sonra alınan tüylerin tekrar çıkıp çıkmayacağıdır.
Doğru yapılan lazer epilasyon uygulamaları sayesinde, tüy kökleri ışınlar ile tahrip edildiği için, epilasyon uygulamasının yapıldığı yerlerde tüylerin yeniden çıkması, bazı etkenlere bağlı olarak değişmektedir. Ancak bu etkenlerin bulunması halinde bile, tüyler genellikle yeniden çıkmamaktadır.
Kişilerin genetik yapıları, kullanmış oldukları ilaçlar, vücutlarının hormon değerleri ve özellikle yaşları gibi etkenler, tüylerin yeniden çıkıp çıkmaması konusunda belirleyici bir etken olabilmektedir. Örneğin yaşı ilerlemiş kadınlarda, lazer epilasyon yöntemi %100’e varan oranlarda kesin çözüm olarak görülmekte ve tüyler yeniden çıkmamaktadır.
Hormon yoğunluğu yaşayan genç kadınlarda ise tüyler, çok daha uzun bir zamanın sonunda, hafif şekilde çıkabilmektedir. Ancak bazı kişilerde bu uygulama, kesin bir sonuç vermemektedir. Kimisinde %90 oranında olumlu sonuç alınırken, kimisinde ise %70 oranlarında olumlu sonuçlar alınmaktadır. Yukarıda bahsedilen etkenler bu konuda oldukça belirleyici olmakla birlikte, %100 kesinlik vaat etmek, doğru değildir.