2021 plaj modaları | Cintakvimi.Net https://cintakvimi.net Çin Takvimi, Rus Takvimi ve Japon Takvimi Hesaplama Thu, 18 Jan 2024 22:45:29 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.2 2024 Plaj Giyimi Modası https://cintakvimi.net/plaj-giyimi-modasi/ https://cintakvimi.net/plaj-giyimi-modasi/#respond Sun, 15 Aug 2021 05:04:25 +0000 https://cintakvimi.net/?p=3345 2024 plaj giyimi modası Aslında önceki yıllardan çok farklı değil. Ama aynı da değil daha çok canlı renkleri ve soft renkleri bir arada görebileceğimiz, bol ve salaş pareyolar  bulunduran, asimetrik bağlama şekilleri içeren mayo ve bikiniler, daha çok hasır sandalet ve terlik içeren hem rahat hem de çok hoş bir modaya sahip. Tüm bu saydıklarımızın …

The post 2024 Plaj Giyimi Modası first appeared on Çin Takvimi Hesaplama.]]>
2024 plaj giyimi modası Aslında önceki yıllardan çok farklı değil. Ama aynı da değil daha çok canlı renkleri ve soft renkleri bir arada görebileceğimiz, bol ve salaş pareyolar  bulunduran, asimetrik bağlama şekilleri içeren mayo ve bikiniler, daha çok hasır sandalet ve terlik içeren hem rahat hem de çok hoş bir modaya sahip. Tüm bu saydıklarımızın yanı sıra genel olarak hakim olan, yok gibi makyajda denilen makyaj çeşidinin hakim olduğu görülmekte. Hafif, çiçeksi ve  farklı alt notalardan oluşan parfümlerin tercih edildiği bir yıl geçirilecek. Diğer yıllar kadar kesin sınırlar içerisinde olmayan insanların daha çok kendilerine özgü giyimi tercih ettiği bir moda hakim.

Güneşlenirken Kullanılması Gereken Ürünler

Güneşlenirken kullanılması gereken ürünlere çok dikkat edilmelidir. Çünkü yazın ne kadar bronz ten istesek de güneş ışınları aslında cildimize zarar vermektedir. Asya’daki kadınların yaşlarına rağmen genç görünmelerinin asıl sebebi de zaten kendilerini güneşten çok doğru bir şekilde korumalarıdır. Peki ya biz güneşlenirken nelere dikkat etmeliyiz,

  • Öncelikle giymiş olduğumuz kıyafetin askılarının iplerinin ve dekoltesinin güneşi engellediğini ve oradaki cildin koyulaşmayacağını göz önünde bulundurarak kıyafetlerimizi seçmeliyiz. Aynı zamanda takmış olduğumuz takıların da kullanıldığı yerlere çok fazla dikkat etmeliyiz.
  • Öğle vakti güneşinin sağlıklı olmadığını, başımıza geçtiği takdirde bir çok tramvaya ve beyinde pıhtı atmasına sebep olabileceğini unutmamalıyız. Tüm bunları dikkate alarak uygun zamanda güneşlenmeye gittiğimizde istediğimiz cilt rengine göre 20, 30, 50 ve daha fazla faktörlü güneş koruyucularını kullanabiliriz. Bu güneş koruyucularını kullanmaya çok dikkat etmeliyiz çünkü aksi taktirde cilt kanserine kadar ilerleyebilircek hastalıklara yol açabiliriz.

Plajda Kullanılabilecek Giyim Hileleri

Plajda kullanılabilecek giyim hileleri hakim olmamız gereken bir konudur aslında. Kısaca bahsedecek olursak eğer bacak boyumuz kısa ise bilek kısmını çok fazla takıyla doldurmamalıyız, ön kısmı açık ayakkabılar, sandaletler veya terlikler tercih etmeliyiz. Eğer üst bedeniniz kısa ise altımıza giydiğimiz giysini çok fazla bel kısmına gelmemesine dikkat etmeliyiz ve bacak boyumuz bedenimizin iki katı olarak görünecek şekilde proporsiyona dikkat edilmeli.

The post 2024 Plaj Giyimi Modası first appeared on Çin Takvimi Hesaplama.]]>
https://cintakvimi.net/plaj-giyimi-modasi/feed/ 0